Мукачівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 ім. Т.Г.Шевченка

89600, м. Мукачево, вул. Чорі Юрія, 14

Тел. (03131) 2-25-66

Мукачівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 ім. Т.Г.Шевченка

89600, м. Мукачево, вул. Чорі Юрія, 14

Цікава і пізнавальна екскурсія.

Цікава і пізнавальна екскурсія.

   У середу, 31 травня 2023 року, учні 8-А,Б,В класів Мукачівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 ім.Т.Г.Шевченка гарно провели час, відвідавши промислові підприємства, а саме: ПрАТ «Єврокар» та лижну фабрику ТОВ «Бліцарт Продукціон».

   Пізнавальну екскурсію провів завідувач навчальним кабінетом пан Володимир. Перш за все провів інструктаж з техніки безпеки, презентував історію створення підприємства, показав покроковий процес складання автомобіля. Бурхливі емоції в учнів викликав тест-драйв автомобіля.

  Пізнавальним елементом екскурсії стало відвідування австрійської лижної фабрики ТОВ «Бліцарт Продукціон» заснованої у лютому 2006 року австрійською фірмою «Blizzard Sport GmbH», яка є однією з лідерів у лижній індустрії.

   На цьому підприємстві учні ознайомились ближче з технологічним процесом виготовлення лиж. Начальник ВПЗВ пан Роман та та шеф логістики пан Ярослав провели екскурсію цехами, де народжуються високоякісні лижі. Ми побували на всіх ділянках виробництва та в самому серці фабрики – на ділянці пресування.

   Завод випускає конкурентноздатну продукцію, а саме: дитячі і дорослі лижі. Навчальна екскурсія викликала захоплення та незабутні враження від побаченого.

   Відрадно те, що адміністрація підприємства радо зустріли та пригостили школярів смачним обідом.

   Діти отримали море позитивних емоцій. Ми вдячні адміністрації підприємств за проведені пізнавальні екскурсії.