Мукачівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 ім. Т.Г.Шевченка

89600, м. Мукачево, вул. Чорі Юрія, 14

Тел. (03131) 2-25-66

Мукачівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 ім. Т.Г.Шевченка

89600, м. Мукачево, вул. Чорі Юрія, 14

День єднаня!

День єднаня!

16 лютого 2023 Україна вдруге відзначає День єднання. Українці вітають один одного з Днем єднання і приєднуються до святкування різними способами. Тож і наша Мукачівська ЗОШ І – ІІІ ст.№ 2 ім. Т.Г.Шевченка  доєдналася до заходів: сьогодні 16 лютого, діти одягали вишиванки, прикрашали одяг символічними жовто-блакитними стрічками, хто приєднувався до уроків з маленькими прапорцями у руках або з встановленим на фоні прапором - головне, що ми знову об'єдналися у спільному прагненні проявити свою громадянську позицію та любов до України.

У кожному класі класні керівники провели виховні заходи, присвячені Дню єднання.

діти переглянули презентацію і познайомились з історією свята,під час якої діти  дізналися про те, що це воно дуже молоде і  відмічається з 2022 року та єднає всіх українців

Маленькі патріоти читали вірші про Україну, згадували з вдячністю про наших Захисників і віддавали шану загиблим воїнам, які боронять нашу країну. Діти засвоїли, що після Перемоги їм жити, навчитись, працювати на рідній Землі. А головне - бути вільними та кожного року відзначати це свято. Також вшанували воїнів, які поклали життя за наше майбутнє,хвилиною мовчання.