Мукачівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 ім. Т.Г.Шевченка

89600, м. Мукачево, вул. Чорі Юрія, 14

Тел. (03131) 2-25-66

Мукачівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 ім. Т.Г.Шевченка

89600, м. Мукачево, вул. Чорі Юрія, 14

Щороку 14 грудня у дату завершення будівництва саркофага над зруйнованим четвертим енергоблоком Чорнобильської АЕС , ми вшановуємо героїв - ліквідаторів найбільшої техногенної катастрофи у світі - аварії на Чорнобильській атомній електростанції.

Чорнобиль - це не лише велика трагедія, а й символ безмежної мужності багатьох тисяч наших земляків: пожежників, персоналу ЧАЕС, військовослужбовців, будівельників, вчених, медиків, які брали участь у ліквідації наслідків аварії на атомній електростанції. Всі ці люди здійснили неоціненний подвиг . Свідомі свого обов'язку та високої відповідальності перед наступними поколіннями, вони самовіддано та жертовно ступили в ядерний вогонь та приборкали його.

Учні сьомих класів прийняли участь у виховному заході ,який нагадав кожному про трагічну подію та наслідки, які відчуватимуть ще не одне покоління людей на землі. Учні підготували презентацію, знайшли інформацію , яку донесли до своїх однолітків. Світлу пам'ять загиблим ліквідаторам вшанували хвилиною мовчання.

То ж схиляємо голови, перед тими, хто поклав своє життя та здоров'я на вівтар порятунку десятків мільйонів людей.

Для нас усіх ця катастрофа має початок, але не має кінця. Цінуймо і бережімо Землю , ставмося з повагою до всього, що дарує нам природа, будьмо мудрими!