Мукачівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 ім. Т.Г.Шевченка

89600, м. Мукачево, вул. Чорі Юрія, 14

Тел. (03131) 2-25-66

Мукачівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 ім. Т.Г.Шевченка

89600, м. Мукачево, вул. Чорі Юрія, 14

"Переваги життя без шкідливих звичок".

"Переваги життя без шкідливих звичок". Таку важливу на сьогоднішній день тему було розглянуто під час виховної години у 6-В класі Мукачівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 ім. Т. Г. Шевченка.

     Класний керівник Алла Лендєл надала учням інформацію про здоров’я, фактори, що впливають на його формування,  ознайомила із шкідливим впливом алкоголю, тютюну, наркотиків на молодий організм, а також звернула увагу на  небезпечну хворобу молоді ХХІ ст. ґаджетоманію та інтернет-залежність.

     Вчитель поставила собі за мету спонукати  учасників взяти на себе відповідальність за власне здоров’я; виховувати повагу до себе, до однолітків, до навколишнього середовища, формувати в учнів культуру про здоровий спосіб життя; дати їм право на  самовизначення у життєвих ситуаціях.

     Шестикласники старанно та  відповідально виконували поставлені перед ними завдання, а також проявили неабиякий акторський талант та вміння під час моделювання життєвих ситуацій, які, на жаль, дуже часто трапляються з підлітками (пропозиція паління, вживання алкоголю і вміння  відмовити).

     Насамкінець учні разом із класним керівником створили "Кодекс здоров′я", який має стати орієнтиром для підлітків у подальшому житті.