Мукачівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 ім. Т.Г.Шевченка

89600, м. Мукачево, вул. Чорі Юрія, 14

Тел. (03131) 2-25-66

Мукачівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 ім. Т.Г.Шевченка

89600, м. Мукачево, вул. Чорі Юрія, 14

«Світ мого Я»

«Світ мого Я»

«Світ мого Я». Під такою назвою пройшов 6-й, емоційно збагачений день у таборі відпочинку «Сузірʼя друзів» при Мукачівській ЗОШ І-ІІІ ст. №2 ім. Т.Г. Шевченка.

На заняттях "Гра у відпочинок", яке провели психологи БФ "МБО СОС Дитячі Містечка" Україна та занятті "Мій чарівний світ" проведеним соціально-психологічною службою школи (Марією Муравйовою та Юлією Клим), діти передавали свої емоції, збагачували свій внутрішній стан позитивними думками, утворювали емоційне коло, а також мали змогу, за допомогою малюнка показати свою радість.

На занятті "Місце сили" діти разом із студентами Мукачівського кооперативного фахового коледжу бізнесу мали можливість позмагатися у естафетах, взяти участь у танцювальних конкурсах, веселих руханках.

Також школярі активно приймали участь у грі "Я - лідер", де мали змогу побути директором школи, мером міста, Президентом України та журналістами. Лідери разом ділилися думками та ідеями, як покращити наше місто, чому так важлива екологія, та як зберегти чисте довкілля.