Мукачівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 ім. Т.Г.Шевченка

89600, м. Мукачево, вул. Чорі Юрія, 14

Тел. (03131) 2-25-66

Мукачівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 ім. Т.Г.Шевченка

89600, м. Мукачево, вул. Чорі Юрія, 14

Тиждень позакласної роботи в  Мукачівській ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 ім. Т. Г. Шевченка.

Тиждень позакласної роботи в Мукачівській ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 ім. Т. Г. Шевченка.

Розвивати здібності дітей, виявляти обдарованих учнів, стимулювати їх творче самовдосконалення, творчу активність, дати їм ґрунтовні, міцні знання, озброїти їх практичним розумінням основ наук, підвищити їх інтерес до предмета, допомогти у виборі професії – це завдання, які дає можливість реалізувати позакласна робота.

     Значну роль у формуванні інтересу до предмета відіграють і предметні тижні, які традиційно проводяться в Мукачівській ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 ім. Т. Г. Шевченка.

     Цьогоріч тиждень, який проходив з 04.12.2023 по 08.12.20123, розпочався галереєю стінгазет, автори яких намагалися втілити в роботах всі свої знання, фантазію, творчий підхід та любов до предметів.

     Основна мета позакласної роботи: допомога учням у формуванні стійкого інтересу до предмета, розширення світогляду та знань, естетичного та трудового виховання. Позакласна робота допомагає розвивати в школярів вміння працювати з додатковою літературою, навички експериментальної роботи.

     З метою популяризації предметів було проведено інтелектуальні ігри:   «Математичний експрес» для учнів 6-В класу (вч. Пилипчук О.В.); конкурс з математики "Найрозумніший" для учнів 7-х класів (вч.Білей К.Ю.); математичний брейн-ринг в 7-А класі (вч. Піняшко Д.І.);

шоу-гра "Цікава фізика" для 9-х класи (вч. Русин М.Я.).

     Заходи пройшли цікаво та пізнавально!