Мукачівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 ім. Т.Г.Шевченка

89600, м. Мукачево, вул. Чорі Юрія, 14

Тел. (03131) 2-25-66

Мукачівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 ім. Т.Г.Шевченка

89600, м. Мукачево, вул. Чорі Юрія, 14

" Україна - країна нескорених"

      "Україна - країна нескорених", під такою назвою в Мукачівській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2 ім.Т.Г.Шевченка проходила Декада, приурочена Дню пам'яті Героїв Небесної Сотні та річниці вторгнення російської федерації в Україну.

    У ході Декади проведено ряд виховних заходів, під час яких учні та педагоги згадували події Революції Гідності та вшановували пам’ять Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя, відстоюючи права і свободи людини. Усі вони були різні за віком, статтю, освітою, з різних куточків України та з-за кордону. Серед них були і успішні підприємці, і студенти, і пенсіонери. Та вони стали уособленням людської, громадянської та національної відваги й самовідданості.

    Сьогодні, в умовах повномасштабного вторгнення рф в Україну згадуємо ті доленосні події, які стали символом боротьби за свободу та гідність. 24 лютого - дата, яка не залишилась осторонь. На виховних годинах, уроках історії згадували історичні події, які передували повномасштабному вторгненню росії в Україну, обговорювали головні наративи річниці війни та мужність і відвагу нашої нації.