Мукачівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 ім. Т.Г.Шевченка

89600, м. Мукачево, вул. Чорі Юрія, 14

Тел. (03131) 2-25-66

Мукачівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 ім. Т.Г.Шевченка

89600, м. Мукачево, вул. Чорі Юрія, 14

Урок волонтерства на базі Мукачівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 ім. Т. Г. Шевченка та членами Мукачівської учнівської ради старшокласників представники ГО

Урок волонтерства на базі Мукачівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 ім. Т. Г. Шевченка та членами Мукачівської учнівської ради старшокласників представники ГО "Школа емоційного щастя"

«Будь тією зміною, яку хочеш бачити у світі!» — казав Магатма Ґанді, а один зі шляхів змін — волонтерство. Цю актуальну на сьогоднішній день тему розглядали з учнями Мукачівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 ім. Т. Г. Шевченка та членами Мукачівської учнівської ради старшокласників представники ГО "Школа емоційного щастя" Антон Радько та Наталія Полянська під час Уроку волонтерства, який відбувся 27 лютого на базі ЗОШ №2. Захід проведено за сприяння Управління освіти, культури, молоді та спорту, Мукачівського центру позашкільної освіти та Державної волонтерської служби. Під час уроку з учнями обговорювались питання про важливість волонтерського руху, про можливість людини впливати на те, що вібувається довкола, ініціювати власні проєкти та змінювати країну. У ході заходу своїм досвідом волонтерської діяльності поділилась волонтерка Оксана Ремінець (випускниця ЗОШ №2), яка звернула увагу учнів на те, що кожен може зробити свій внесок у досягнення нашого загального завдання – зробити цей світ кращим, гуманнішим та більш відкритим.