Мукачівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 ім. Т.Г.Шевченка

89600, м. Мукачево, вул. Чорі Юрія, 14

Тел. (03131) 2-25-66

Мукачівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 ім. Т.Г.Шевченка

89600, м. Мукачево, вул. Чорі Юрія, 14

"Я по світу йду у вишиванці"

Сьогодні, 18 травня з нагоди Дня вишиванки в Мукачівській ЗОШ І-ІІІ ступенів N2 ім.Т. Г. Шевченка класними керівниками 9-х класів Мирославом Данашевським та Евеліною Тобою проведено для учнів інтелектуальну вікторину "Я по світу йду у вишиванці" в рамках відкритого виховного заходу класних керівників.

Під час вікторини школярі мали змогу проявити себе не тільки в інтелектуальному конкурсі, але і взяти участь у танцювальній, співочій та поетичних станціях, де показали себе та свої таланти. Звісно, що без уваги не залишились і вболівальники, адже для них були організовані інформаційні хвилинки та цікаві опитування.

За підсумком суддівської колегії перемога дісталася команді «Патріот» учнів 9-А класу, але слід відмітити, що команда 9-Б класу “Гайдамаки» проявила неймовірну фантазію при написанні поеми і вона була оцінена гостями мироприємства!

В цілому такі виховні заходи спрямовані на розвиток патріотичного виховання, єднання і підвищення рівня національної та громадянської позиції! Розвивають відчуття гордості за культурні надбання та бажання зберігати та передавати традиції свого народу!