Мукачівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 ім. Т.Г.Шевченка

89600, м. Мукачево, вул. Чорі Юрія, 14

Тел. (03131) 2-25-66

Мукачівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 ім. Т.Г.Шевченка

89600, м. Мукачево, вул. Чорі Юрія, 14

Засідання команд супроводу

Засідання команд супроводу

 В центрі уваги команди психолого-педагогічного супроводу є дитина, дотримання і відстоювання її інтересів, повага до індивідуальних особливостей, зберігання конфіденційності та недопущення дискримінації і порушення прав дитини. Досягти цього можливо лише у команді колективу школи із залученням батьків дитини з ООП, а також фахівців ІРЦ.

Для навчання учнів з особливими освітніми потребами працюють одразу кілька фахівців і координація їхньої роботи важлива для досягнення позитивного результату.

З цією метою, 20 січня 2023 року відбулось засідання команд супроводу у нашій школі. Адже у школі навчається 14 учнів із ООП, з якими працюють 10 асистентів вчителя.

Під час зустрічей обговорювали та аналізували результати навчання дітей з ООП, ухвалювали рішення щодо індивідуальної програми розвитку дитини, можливої її корекції тощо.

Саме завдяки подібним засіданням і практичним навчанням створюються кращі умови для навчання наших дітей. Тільки спільна робота команди, разом із батьками над розробленням індивідуальної програми розвитку дасть змогу отримати очікуваний результат.