Мукачівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 ім. Т.Г.Шевченка

89600, м. Мукачево, вул. Чорі Юрія, 14

Тел. (03131) 2-25-66

Мукачівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 ім. Т.Г.Шевченка

89600, м. Мукачево, вул. Чорі Юрія, 14

"Зі святом, дорогі мами!"

Мамо, мамочко, матусю, ненько… Ці слова означають для нас, ваших кровиночок, все: безтурботне дитинство, юнацькі роки, і в майбутньому - доросле життя. Скільки в них доброти , ласки, щирості, ніжності та турботи...

Саме такими словами учні 6-х класів Мукачівської ЗОШ І-ІІІ ст. №2 ім.Т.Г.Шевченка розпочали виховний захід «Зі святом, дорогі мами!» напередодні Дня Матері, який підготували разом зі своїми класними керівниками Піняшко Д.Ю., Дичкою Н.І. та Білей К.Ю.

Діти з любов’ю і вдячністю висловлювали щирі слова подяки найріднішій, наймилішій, найближчій людині – Мамі, тому, що мама – корінь життя, берегиня роду людського, вона та квітка, промінь якої ніколи не в’яне, а розцвітає з плином літ усе яскравіше.

Школярі декламували вірші, інсценізували легенду «Розмова з Богом», ділились мініатюрами з учнівського життя, які створювали теплу, щиру та позитивну атмосферу. За допомогою чарівної скриньки, в якій знаходились запитання, мами давали відверті відповіді про свою дитину, які назавжди залишаться в материнській пам’яті.

Незабутнім елементом виступу на святі був спеціальний випуск ТСН 1+1 «Особливе для найдорожчих», де ведучі поділились цікавими та несподіваними фактами про матерів. А також спеціальними кореспондетами оголошено результати соціологічного спостереження «Мама завжди права», «Чого навчила нас мама...».

Родзинкою свята стали пісні: «Мамо» у виконанні Руслани Кузьми, «Усмішка матусі» - Ірини Шелевер та «Країна мрій» - Злати Шевельової. Дівчата своїм чарівним голосом подарували незабутні враження для глядачів. І насамкінець всі діти з словами подяки привітали своїх мам зі святом – Днем Матері.

Хай Матір Божа Вас охороняє, а Ісус Христос з небес Благословляє. З роси і води Вас, матусі!